Logg inn på din konto

Glemt passord?

Valget er ditt

Overlat alt til oss, eller gjør jobben selv.
Presis Utleie

Hvorfor bruke Presis Utleie?

Vår tjeneste gjør hverdagen enklere både for utleier og leietager.
  • Gratis registrering
  • Full valgfrihet
  • Bedre kontroll på ditt utleieobjekt
Annonsér din bolig

Prospekt

Her kan du gratis lage prospekt for din utleiebolig og enkelt publisere den til blant annet Finn.no og Flytteportalen.no. Vår prospektmal sikrer at all viktig informasjon om ditt objekt blir synliggjort.

 
Ta vare på interessenter

Visning

Hos oss kan du enkelt gjennomføre visning selv med våre verktøy, eller få en visningsassistent til å gjøre jobben. Du får en egen side til visning hvor personer enkelt kan melde interesse for din bolig. Interessentene kan du i ettertid enkelt organisere på "Din side".

Finn rett leietager

Referansesjekk

Det er viktig å innhente referanser når du skal finne ny leietager. Vår gratis referansesjekk er digital og sikker, og gir deg som utleier trygghet i utleieforholdet. Som leietager kan du her enkelt skaffe deg referanser du kan dele med utleiere av objekter du er interessert i.

Digitale dokumenter

Leiekontrakt

Her kan du gratis opprette en digital kontrakt for ditt leieforhold, og samtidig få med overtakelsesprotokoll som du trenger overlevering av nøkler. Utleier oppretter ny kontrakt med de punktene som skal inn i kontrakten, og en melding blir sendt til leietager om å godkjenne denne.

Enkel administrasjon

Utleieobjekter

Enten du har ett utleieobjekt eller flere kan du enkelt administrere disse i vår tjeneste. Med informasjonen som da ligger lagret er det enkelt å opprette nye prospekter, visninger og kontrakter ut i fra disse. Du får da også tilgang til statistikk og rapporter for dine objekter.

Forvaltning

Sett bort jobben

Hvis du ønsker å sette bort jobben med å leie ut ditt objekt, og forvaltning av leieforholdet kan vi hjelpe deg med dette. Ta kontakt, og vi kan hjelpe til med hele prosessen med utleie av din bolig. Fra prospekt, visning, overtakelse til leieforhold.
 

Lyst til å gjøre din hverdag som utleier enklere? Oppprett konto gratis nå