Logg inn på din konto

Glemt passord?

Våre tjenester

Vi kan hjelpe deg med alle aspekter av boligutleie
Desktop Tablet Mobile

Våre tjenester

Vi kan hjelpe deg med alle aspekter av utleie av din bolig fra a til å. Tjenestene passer både for deg som bare skal leie ut en hybel og deg som har flere utleieboliger. Du kan plukke og velge de tjenestene som passer deg og ditt behov.

  • Annonsering
  • Visning
  • Referansesjekk
  • Leiekontrakt
  • Depositumsgaranti
  • Innflyttingsprotokoll
  • Utflyttingsprotokoll
  • Utleieobjekter
Image

Annonsering

Digital annonsering av din bolig

Her kan du gratis lage prospekt for din utleiebolig og enkelt publisere den til blant annet Finn.no og Flytteportalen.no. Vår prospektmal sikrer at all viktig informasjon om ditt objekt blir synliggjort.

Les mer om annonsering

Visning

Ta vare på interessenter

Hos oss kan du enkelt gjennomføre visning selv med våre verktøy, eller få en visningsassistent til å gjøre jobben. Du får en egen side til visning hvor personer enkelt kan melde interesse for din bolig. Du får en egen side til visning hvor personer enkelt kan melde interesse for din bolig. Interessentene kan du i ettertid enkelt organisere på "Din side".

Les mer om visning
Image
Image

Referansesjekk

Finn rett leietager

Det er viktig å innhente referanser når du skal finne ny leietager. Vår referansesjekk er digital og sikker, og gir deg som utleier trygghet i utleieforholdet. Som leietager kan du her enkelt skaffe deg referanser du kan dele med utleiere av objekter du er interessert i.

Les mer om referansesjekk

Leiekontrakt

Digitale dokumenter

Her kan du opprette en digital kontrakt for ditt leieforhold, og samtidig få med overtakelsesprotokoll som du trenger ved overlevering av nøkler. Utleier oppretter ny kontrakt med de punktene som skal inn i kontrakten, og en melding blir sendt til leietager om å godkjenne denne.

Les mer om leiekontrakt
Image

Depositumsgaranti

Et alternativ til depositumskonto

I stedet for å binde opp et stort beløp på depositumskonto kan leietakere gjennom Presisutleie.no kjøpe depositumsgaranti. En depositumsgaranti er en garanti som stilles av en tredjepart. Hvor mye depositumsgarantien koster avhenger av størrelsen på husleien. Garantien har en varighet på tre år og begrenses oppad til seks måneders husleie.

Les mer om depositumsgaranti
Image
Image

Innflyttingsprotokoll

Innflyttingsprotokoll eller overtagelsesprotokoll, er en skriftlig oppsummering av boligens tilstand ved innflytting.

En slik protokoll gir dokumentasjon som kan komme til nytte dersom det oppstår uenigheter om når eventuelle skader og mangler oppstod.

Les mer om innflyttingsprotokoll

Utflyttingsprotokoll

Ved utflytting er det greit at utleier og leietaker går gjennom utleieboligen sammen.

Leietakeren plikter å levere tilbake utleieboligen i samme stand som da han overtok den, bortsett fra det som går inn under normal slitasje. Utleieboligen skal være ren og ryddig ved utflytting, og dersom leietaker etterlater eiendeler må utleier ta vare på disse for leietakerens regning Man kan godt bruke en utflyttingsprotokoll, der man får lest av strøm- og vannmåler, notert at nøkler er tilbakelevert, samt at utleier godkjenner rengjøringen.

Les mer om utflyttingsprotokoll
Image
Image

Utleieobjekter

Enkel administrasjon

Enten du har ett utleieobjekt eller flere kan du enkelt administrere disse i vår tjeneste. Med informasjonen som da ligger lagret er det enkelt å opprette nye annonser, visninger og kontrakter ut i fra disse. Du får da også tilgang til statistikk og rapporter for dine objekter.

Opprett konto nå
Lyst til å gjøre din hverdag som utleier enklere? Oppprett konto gratis nå